Jandarmii din Olt, mesagerii lui Moș Crăciun pentru mai multe familii nevoiașe și pentru copiii lăsați în grija statului/ FOTO

În această perioadă în care oamenii se gândesc la cadouri și la mese bogate, când există tendința de a lăsa în plan secund riscurile generate de pandemie, jandarmii olteni nu au uitat, nici anul acesta, de faptul că sărbătoarea Crăciunului înseamnă mai mult a dărui decât a primi. Zilele acestea, jandarmii au fost mesagerii lui Moş Crăciun.

Oamenii care îmbracă uniforma blue-jandarm au pus mână de la mână şi au reuşit să aducă bucurie în sufletul a şase familii din: municipiul Caracal, oraşul Corabia, localităţile Racoviţa, Mărgăriteşti, Sâmbureşti şi Leleasca.

Jandarmii au dăruit jucării, hăinuţe, fructe, dulciuri şi alimente pentru masa de Crăciun.

De asemenea, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au ajuns şi la copiii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială si Protecţia Copilului Olt, unde au reuşit să aducă zâmbetul pe buzele copiilor.

„Prin solidaritate, implicare și dăruire, putem aduce speranță celor care în momentele dificile ale vieţii au nevoie de noi, de cei din jur”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, sublocotenentul Iuliana-Claudia Sandu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here