Marius Iancu: PSD va respinge acest Buget. Vom depune amendamente atât la nivel național, cât și pentru județul Olt

PSD va respinge în Parlament proiectul de buget al Guvernului Cîțu și va depune amendamente.

Anunțul vine de la deputatul de Olt Marius Iancu, care spune că, la depunerea amendamentelor, parlamentarii aleși în Olt vor avea în vedere județul lor.

De altfel, Iancu aduce critici dure împotriva coaliției la putere într-un text publicat pe pagina sa de socializare.

„Un “nu” de la români pentru Proiectul de Buget, un “nu” de la PSD și un “nu” de la Consiliul Fiscal condus chiar de un apropiat al PNL.

Deci Guvernul de NEPUTINCIOȘI PNL-USR poate să plece acasă și să nu cumva să îl uite pe Cîțu rătăcit pe la vreo conferința de presă unde jubilează când le anunță românilor dezastrul economic pe care el l-a prezis și el l-a și provocat că să se împlinească previziunea.

PSD va respinge acest Buget și vom depune amendamente, atât la nivel național, cât și pentru județul Olt.

Consiliul Fiscal critică Proiectul de Buget al Guvernului Cîțu pentru că este construit doar pe tăieri și nu pe creșteri de venituri bugetare.

Așa cum și PSD le-a dat soluții, Consiliul Fiscal indică mai multe modalități prin care s-ar fi putut aduce bani la buget, inclusiv prin extinderea bazei de impozitare, adică prin susținerea dezvoltării economice- mai multe investiții, mai multe firme și mai multe locuri de muncă, ce pot aduce mai multe taxe la buget.

Atât de logic chiar si pentru cei fără studii economice, numai pentru Cîțu, NU.

Programarea fiscală și reducerea deficitului sunt nerealiste, pentru că Guvernul nu poate reduce deficitul bugetar doar pe baza taierilor, fără creșterea veniturilor.

Tot Consiliul Fiscal spune că Guvernul minte când susține că nu are bani din cauza pandemiei pentru că a cheltuit doar 1,2% din PIB pentru sprijinirea economiei, adică cea mai mică sumă din UE.

Deci, PSD A AVUT DREPTATE, din păcate..

Și reprezentații Consiliului Fiscal remarcă că Guvernul a construit Bugetul doar pe datorie și cum “românii trebuie să știe”, vorba lui Cîțu, în timpul Guvernării PSD a fost bine.

“Datoria publică se situa la un nivel relativ confortabil de 35,3% din PIB, la sfârșitul anului 2019”, zice Consiliului Fiscal, iar acum a ajuns la 47,7% din PIB după ce Cîțu ne-a împrumutat 1000 de euro pe secundă.

Cu toții vedem dezastrul unui Guvern care distruge România și îi sărăcește pe români.

Un Guvern PNL-USR al incompetentilor, neputinciosilor și mincinosilor, un Guvern susținut de un Iohannis, un președinte slab și laș care i-a trădat pe români!

Ei NU mai pot conduce România!”, a scris, pe Facebook, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here