Ample acțiuni de igienizare în Caracal. I. Doldurea: Am demarat și campania de colectare selectivă a gunoiului/ FOTO

Vremea bună din zilele precedente a permis administrației caracalene să demeze campania de igienizare a orașului.

În zonele în care au fost derulate acțiunile s-a aflat și primarul municipiului, Ion Doldurea.

„Pentru început, am pornit cu echipele administrației caracalene să adunăm gunoiul aruncat în diverse zone ale orașului și la periferie.

Am reușit să ridicăm gunoiul de la intrările în oraș dinspre Craiova, Cezieni și dinspre București, iar în oraș să igienizăm străzile Viilor, Măceșului și Decebal”, a spus primarul din Caracal.

În zilele următoare echipele de salubrizare vor fi în zona Târg – strada Răsurii, Intrarea Vornicu Ureche, la intrarea dinspre Slatina și pe strada Rahovei.

„Vom identifica terenuri virane din oraș unde de regulă sunt aruncate gunoaie pentru a le curăța, putând astfel demara și activitatea de monitorizare în vederea prevenirii depozitării nelegale a gunoiului în aceste zone!

În paralel, am demarat campania de colectare selectivă a gunoiului. Împărțim sacii și pliantele cu programul de ridicare a gunoiului în fiecare zonă, astfel încât să reușim implementarea acestui program.

Ne dorim cu toții un oraș curat dar pentru asta este nevoie de implicarea tuturor cetățenilor. Împreună se poate”, a mai afirmat Ion Doldurea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here