Gest TERIBIL în Onești: Doi oameni au fost uciși într-o luare de ostatici! Mascații l-au împușcat de mai multe ori pe atacator, care a ajuns la spital în stare gravă

Doi bărbați au murit în urma unei luări de ostatici la Onești, județul Bacău. Cei doi muncitori au fost sechestrați de proprietarul casei în care făcea reparații. Au fost înjunghiați mortal de un bărbat de 60 de ani. Acesta se află în stare gravă la spital după ce a fost împușcat în brațe și picioare de polițiștii sosiți la fața locului pentru că nu s-a supus ordinelor.

Polițiștii au intervenit luni după ce au fost sesizați despre răpirea celor doi, într-un imobil din Onești.

Potrivit primelor informații, bărbatul i-ar fi sechestrat pe cei doi muncitori pentru că și-ar fi adus aminte că în trecut nu i-au făcut bine reparațiile pentru care i-a chemat.

Ajunși la fața locului, polițiștii au încercat să negocieze cu agresorul, dar acesta nu a vrut să îi elibereze. Negocierile au durat aproape trei ore. După ce polițiștii au intrat în forță în locuința agresorului, au văzut că cei doi muncitori erau înjunghiați.

Bărbatul de 60 de ani nu s-a supus ordinelor polițiștilor și a fost împușcat în brațe și picioare în timp ce aceștia au încercat să-l imobilizeze.

Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut să-i resusciteze pe cei doi muncitori.

Autorul a fost internat la spitalul din Onești și se află în stare gravă.

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a transmis anterior că „în cursul acestei zile, polițiștii au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut.

La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale.

Vom reveni cu amănunte, pe măsură ce acestea vor putea fi făcute publice, fără a prejudicia activitățile operative de la fața locului”.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here