Horoscop 8 martie. Zodia care are de gând să se mute cu partenerul într-o locuinţă mai spaţioasă

Avem lucruri importante de făcut şi de spus, avem cadouri de oferit şi de primit, e o zi cu o mare deschidere sufletească.

Vibraţia zilei este 8 şi n-o să mai numărăm fiecare leuţ dacă vrem să cumpărăm ceva, că e sărbătoare.

Horoscop 8 Martie 2021 PEŞTI

Starea de bine poate fi întreţinută de cineva căruia-i pasă de voi şi o să deveniţi creativi, o să inventaţi ceva din care să scoateţi bani. Întâlnire de afaceri – posibil şi online – ca să vă puneţi de acord în privinţa condiţiilor contractuale şi să nu vi se pară o corvoadă ce faceţi.

Horoscop 8 Martie 2021 BERBEC

E bine s-aveţi un ochi aţintit asupra sănătăţii şi să vă programaţi la doctor dacă simţiţi că e ceva în neregulă. Se roagă cineva de voi să vă implicaţi într-o activitate care să v-aducă notorietate, să produceţi ceva care să se vândă bine, şi să faceţi bani frumoşi.

Horoscop 8 Martie 2021 TAUR

Se poate să bateţi palma pentru un contract care să vă scoată în lumina reflectoarelor şi să se vorbească – de bine – despre voi. Daţi drumul proiectelor mai vechi care-au aşteptat ok-ul şi o să intraţi într-o altă etapă profesională, de alt calibru.

Horoscop 8 Martie 2021 GEMENI

Poate prindeţi o oportunitate să lucraţi în alt oraş, poate fi în altă ţară şi dacă nu întâlniţi restricţii, vă duceţi. O să vă interesaţi de obţinerea unui credit, asta numai dacă e stabilitate în sfera profesională ca s-aveţi cum să achitaţi ratele, altminteri nu vă hazardaţi.

Horoscop 8 Martie 2021 RAC

Vi se alătura nişte oameni care cred în proiectul vostru şi o să vă armonizaţi, o să faceţi treabă bună împreună. Vi se face o ofertă de lucru şi dacă n-o să fiţi prea pretenţioşi o s-o acceptaţi, c-aveţi nevoie de ceva mai mulţi bani şi poate sunteţi dispuşi să faceţi rabat de la nişte exigențe.

Horoscop 8 Martie 2021 LEU

Relaţia cu partenerul de cuplu trece printr-o periodă de teste şi o să le treceţi cu bine amândoi. Voi aţi făcut deja o selecţie şi ştiţi ce e mai avantajos pentru voi, fie o colaborare, fie un job permanent în care să conduceţi – să fiţi propriul şef.

Horoscop 8 Martie 2021 FECIOARĂ

Se poate să vă duceţi la interviu şi să fie exact ce vă doreaţi, jobul potrivit, dar să sperăm că şi angajatorii cred la fel. O s-aveţi mai mult de lucru, dar câştigurile nu vor întârzia să apară, poate fi şansa voastră de a oferi şefilor o mostră de cât de pricepuţi şi harnici sunteţi.

Horoscop 8 Martie 2021 BALANŢĂ

Poate-aveți de gând să vă mutaţi cu partenerul într-o locuinţă mai spaţioasă şi o să apelaţi la o agenţie imobiliară, probabil. E un interes pentru casă, v-oţi fi propus să mai cumpăraţi una, alta şi să vă reamenajaţi interiorul să puteţi face şi treaba de-acasă şi să şi învăţaţi.

Horoscop 8 Martie 2021 SCORPION

V-ar prinde bine un control medical – preventiv, ca să vedeţi, din analize, dacă aveţi lipsuri şi să completaţi cu medicamente. Faceţi o evaluare a banilor din cont să vedeţi dacă v-ajung ca să plecaţi într-o vacanţă, sau poate vreţi să vă cumpăraţi o proprietate la ţară, undeva, la aer curat.

Horoscop 8 Martie 2021 SĂGETĂTOR

O reuşită la şcoală, la examene, la interviuri, sfera comunicării zbârnâie şi o să stoarceţi toate avantajele din conjunctura de moment. O să vă intersectaţi, frecvent, cu şefii în următoarele două luni şi pregătiţi-vă să le cereţi ce-aveţi nevoie, chiar dacă lucraţi de-acasă.

Horoscop 8 Martie 2021 CAPRICORN

O sumă de bani, poate vreo datorie se-ntoarce la voi, că a binevoit cineva să vă dea banii pe care i-aţi împrumutat. Vine cineva care vă salvează dintr-o situaţie, cu o vorbă bună, o informaţie, şi lucrurile se-aşează cum aţi visat – dacă nu chiar mai bine.

Horoscop 8 Martie 2021 VĂRSĂTOR

Poate faceţi nişte achiziţii care v-ar face viaţa mai uşoară, munca ar fi lejeră, şi o să daţi un randament şi mai bun la slujbă. E momentul ideal să vi se facă auzită vocea, să comunicaţi idei, proiecte, să faceţi cele mai grozave schimbări în viaţa voastră şi pe toate planurile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here