Dispariție misterioasă a unei femei de 34 de ani, din Slatina. Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea ei/ FOTO

Sursa foto: romaniatv.net

Poliţiştii olteni caută o femeie, în vârstă de 34 de ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii din Slatina au fost sesizaţi, azi, 25 mai, de o femeie, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, IACOBESCU LUMINIȚA DENISA, în vârstă de 34 de ani, ar fi plecat de la domiciliu în jurul orei 14.30 și nu a mai revenit la adresa comună.

Polițiștii au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute.

„IACOBESCU LUMINIȚA DENISA poate fi recunoscută după următoarele semnalmente: ten deschis, 1.75 m înălțime, constituție robustă,  păr șaten lung și ochi căprui. Femeia prezintă o cicatrice pe antebrațul stâng”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

La momentul dispariției, femeia purta o cămașă subțire albă imprimată cu forme neregulate colorate, blugi, încălțăminte neagră sport și avea asupra sa o geantă de umăr neagră.

Cei care deţin informaţii care pot conduce la găsirea persoanei căutate sunt rugați să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție, se mai precizează în comunicatul Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here