Polițiștii din Slatina caută un bărbat care a dispărut fără urmă. Oamenii legii cer ajutorul populației/ FOTO

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Slatina, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Oamenii legii cer sprijinul populației pentru găsirea bărbatului.

Polițiștii din Slatina au fost sesizați, miercuri după-amiază, de o femeie din localitate, cu privire la faptul că, azi, în intervalul orar 09:00 – 15:00, fiul acesteia, ȘTEFAN ADRIAN, de 47 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Slatina şi nu a mai revenit.

Semnalmente bărbatului sunt următoarele: înălţime 1,70 m, constituţie astenică, ochi albaștri, păr tuns scurt cu început de calviție, având un semn distinctiv în zona dintre sprâncene.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă din material textil de culoare neagră, pantaloni lungi de trening din fâș de culoare neagră, iar în picioare avea o pereche de adidași de culoare neagră.

Oamenii legii cer sprijinul populației pentru găsirea bărbatului.

„Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here