Tragedie în Olt. Un bărbat a murit după ce a fost surprins de o explozie urmată de incendiu în propria locuință/ VIDEO de la fața locului

Un bărbat din comuna Traian a decedat, miercuri seară, după ce a fost surprins de o explozie urmată de un incendiu devastator în propria locuință.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj și o autospecială pentru primă intervenție.

„Din datele transmise de persoana care a apelat Numărul Unic 112, un bărbat, în vîrstă de 72 de ani, a fost surprins de explozie în interiorul locuinței.

La sosirea echipajelor, ardeau bunurile dintr-o cameră de locuit, o bucătărie, o cameră tehnică și acoperișul casei.

După pătrunderea în casă, pompierii au identificat într-o cameră trupul neînsuflețit al bărbatului, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Pe timpul intervenției a fost depresurizat un rezervor de GPL, cu capacitatea de 1750 de litri, aflat în apropierea casei și au fost evacuate trei butelii de aragaz.

În urma evenimentului a fost afectată tâmplăria locuinței și au ars circa 50 de metri pătrați de acoperiș, bunurile dintr-o cameră de locuit, camera tehnică a centralei termice și o bucătărie.

Cauza probabilă a exploziei a fost o acumulare de gaz la centrala termică a locuinței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here