INCENDIU PUTERNIC la fabrica de mezeluri a familiei Spak din Valea Mare/ VIDEO+FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit duminică după-amiază în incinta fabricii de mezeluri a lui Iulius Spak, situată la Drumul Național 65, pe raza comunei Valea Mare.

UPDATE: ISU – Suprafața afectată este de aproximativ 1000 de metri pătrați. De asemenea au fost afectate echipamente și instalații tehnologice. Un echipaj va asigura măsurile de protecție pe timpul nopții. Cauza probabilă a incendiului va fi stabilită de o echipă formată de pompieri și polițiști, care vor executa cercetarea la fața locului în cursul zilei de mâine.

UPDATE: ISU Olt – Incendiul a fost localizat în limitele găsite ( circa 1000 metri pătrați ). Se lucrează pentru lichidare și decopertarea acoperișului.

UPDATE: ISU Olt – În acest moment acționează peste 60 de pompieri, din cadrul ISU Olt, ISU Vâlcea și ISU Argeș, cu șapte autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenție la înălțime, un autocamion de intervenție, un echipaj SMURD și mai multe autospeciale pentru primă intervenție.

UPDATE: ISU Olt – Mijloacele de intervenție au fost suplimentate cu o autospecială pentru intervenție la înălțime din cadrul Detașamentului Caracal.

UPDATE: „Suprafața afectată este de aproximativ 1000 de metri pătrați. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum. În sprijin se deplasează o autospecială de stingere de la ISU Argeș și o autospecială de stingere de la ISU Vâlcea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Alin Băsășteanu.

Imagini recente:

Potrivit primelor informații, incendiul a izbucnit într-o hală de producție. La fața locului intervin pompierii cu mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și cu o autoscară.

„Incendiu se manifestă la o hală producție produse din carne, comun Valea Mare. Nu sunt anunțate victime.

Acționează echipaje de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești, cu patru autospeciale de stingere, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here