Piața volantă a producătorilor olteni și-a redeschis porțile la Slatina, în parcarea Consiliului Județean/ FOTO

Piața volantă și-a redeschis porțile, de azi, 28 mai, la Slatina, în parcarea Consiliului Județean Olt.

Mai mulți producători agricoli și-au reinstalat, azi, standurile în parcarea Consiliului Județean Olt și asta se va repeta în fiecare zi de sâmbătă.

La deschidere au fost prezente mai multe oficialități, printre care s-au numărat preşedintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, vicepreşedinţii aceleiași instituții, Virgil Delureanu și Ionuţ Ivan, primarul Slatinei, Emil Moţ, și viceprimarul Alexandru Berechet.

De asemenea, nu au lipsit deputaţii social-democrați Marius Iancu, Florin Barbu (președintele Comisiei pentru agricultură din camera inferioară a Parlamentului), Emil Albotă şi Cătălin Grecu, șefa femeilor din PSD Olt, Corina Sulger și președintele seniorilor socia-democrați olteni, Emil Marinescu.

Pe tarabe au fost expuse brânzeturi, roșii, castraveți, varză, miere de albine, sucuri naturale, ba chiar și flori, iar cumpărătorii nu au întârziat să apară.

Piața Producătorilor Olteni din Slatina a apărut pentru prima oară anul trecut, la inițiativa de președintelui CJ Olt, Marius Oprescu, pentru sprijinirea micilor producători agricoli și promovarea produselor agricole locale și pentru a răspunde politicii de promovare a alimentației sănătoase și producției agricole sustenabile.

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a spus atunci că astfel de inițiative ar trebui preluate de toate județele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here