Invazie de șerpi în Olt: O reptilă de peste un metru a pătruns în spitalul din Balș/ VIDEO

Invazia de șerpi continuă în județul Olt. Ieri, o reptilă a pătruns în Spitalul Orășenesc Balș.

Șarpele a pătruns pe ușa de acces a personalului angajat, s-a plimbat pe holul instituției, apoi, speriat de oameni, a intrat într-o sală de mese.

Imediat au fost anunțați jandarmii, care au ajuns la spital, au prins reptila, eliberând-o apoi în mediul natural.

„Ieri a avut loc incidentul. Știți că este invazie de șerpi în județ, iar unul a ajuns în curtea spitalului. A intrat pe hol, unde a fost văzut de un asistent care a anunțat prezența șarpelui la 112. Au sosit jandarmii, l-au prins și gata. Totul a durat cam 10 minute. Nu a avut loc nici un incident neplăcut”, a declarat managerul unității sanitare, Ramona Costache.

Sursa foto: Facebook/Dragoș Popescu

În această perioadă a fost observată o invazie de șerpi în mai multe zone din județul Olt. Mai multe cazuri cu reptile apărute pe străzi, în gospodării și chiar sub capota unor autoturisme au fost semnalate în Slatina și Balș, unde jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea târâtoarelor.

În urmă cu o săptămână, jandarmii au preluat un apel în care se semnala prezența unui șarpe pe strada Cazărmii din municipiul Slatina.

Un echipaj de jandarmerie a asigurat zona, a ridicat șarpele și l-a eliberat în mediul natural.

Într-o altă zi, alte două apeluri la 112 au fost preluate pentru solicitări de intervenție în  Slatina, pentru a îndepărta un șarpe din curtea unei case de pe strada Pitești, respectiv un șarpe aflat la motorul unei mașini parcată pe strada George Poboran.

În Balș, un echipaj de jandarmeri a intervenit pentru a extrage un șarpe din locuința unei persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here