Jandarmii din Olt, la datorie cu efective sporite în acest weekend, plin de evenimente

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, împreună cu celelalte forțe ale Ministerului Afacerilor Interne, vor asigura, în perioada 7 – 9 octombrie, măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul mai multor evenimente care au loc pe raza județului Olt.

Astfel, vineri, 7 octombrie, jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică, începând cu ora 15.00, în comuna Colonești, la meciul de fotbal în cadrul Ligii a III-a între echipele ACS Vedița Colonești și CSU Craiova 2.

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, jandarmii vor fi prezenți la stadionul „1 Mai” din Slatina, unde are meciul de fotbal dintre echipele CSM Slatina și FK Csikszereda Miercurea Ciuc;

Tot sâmbătă, de la 15:00, reprezentanții Jandarmeriei Olt se vor afla în orașul Potcoava, la stadionului Petrolul unde se va disputa meciul de fotbal în cadrul Ligii a III-a între echipele CSO Petrolul Potcoava și Sporting Roșiori.

Duminică, jandarmii vor asigura ordinea şi siguranţa publică, începând cu ora 11.00, la meciul de handbal în cadrul Ligii Naționale de Handbal Feminin, între echipele CSM Slatina și CS Gloria Bistrița.

Sâmbătă și duminică, jandarmii își vor face datoria și la evenimentul Zilele Recoltei, organizat în Parcul Tineretului din Slatina.

Jandarmeria le recomandă participanților la aceste evenimente să respecte indicațiile organizatorilor, iar, în caz de nevoie, cu încredere, să solicite sprijinul forțelor de ordine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here