Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, vine, mâine, la Slatina, unde va participa la Zilele Recoltei

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, vine, mâine, la Slatina, unde va participa la Zilele Recoltei.

Evenimentul va marca Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești și va fi organizat în Parcul Tineretului din Slatina, unde ministrul Daea se va afla începând cu orele 14.30, alături de reprezentanții adiministrației județene și locale și de mai mulți parlamentari de Olt.

De altfel, în Parcul Tineretului se află, de azi, cu produse specifice, circa 100 de fermieri din județ. Aceștia își așteaptă clienții cu legume, fructe, miere, brânzeturi, pastramă, murături, zacuscă, tocană cu carne de oaie, pâine pe vatră, must, cozonac, palincă, sucuri, gemuri naturale și cu multe alte bunătăți, susține Florin Ciobanu, președintele Asociației Tinerilor Fermieri Olt, cea care, alături de Consiliul Județean Olt și de Primăria Municipiului Slatina, organizează evenimentul.

Distracția și voia bună vor fi susținute de Ansamblul Folcloric Doina Oltului și formații de călușari, care vor prezenta spectacole pentru publicul slătinean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here