Dosar penal pentru distrugere în cazul TIR-ului plin cu autoturisme care a luat foc pe Drumul Expres 12. Cine și de unde e șoferul/ FOTO+VIDEO

Polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări pentru distrugere în cazul TIR-ului plin cu autoturisme care a luat foc, joi dimineață, la intrarea pe Drumul Expres 12, dinspre Craiova.

Șoferul care se afla la volanul TIR-ului este un bărbat de 43 de ani, din municipiul Craiova.

„Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Claudiu Șerban.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 06.20 și imediat la fața locului au ajuns echipaje de pompieri din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina.

Acestea au intervenit cu două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție.

Incendiul a fost lichidat după circa o oră de efort al pompierilor.

Au ars capul tractor al autoplatformei și au fost afectate de incendiu patru autoturisme, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, locotenentul Alin Băsășteanu.

Traficul rutier care se desfășura pe sensul de mers Craiova- Slatina a fost deviat, prin orașul Balș, pe Drumul Național 65 – European 574.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here