Caracalul și Piatra Olt NU vor avea apă în această noapte. Oamenii, sfătuiți să își facă rezerve din timp

Compania de Apă Olt va interveni pentru înlocuirea unui branșament pe strada Olteniei, blocul 4 A, din Caracal, motiv pentru care alimentarea cu apă va fi oprită în această noapte. Și locuitorii orașului Piatra Olt vor rămâne fără apă.

Compania de Apă Olt va interveni pentru înlocuirea unui branșament pe strada Olteniei, blocul 4 A, din Caracal, motiv pentru care alimentarea cu apă va fi oprită în această noapte.

Sistemul de alimentare va fi oprit la ora 23.00 și își va redeveni funcțional vineri dimineață la ora 05.00.

„Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit în noaptea aceasta, în intervalul orar 23.00 – 5.00, în tot municipiul Caracal.

Facem apel la cetățenii din municipiul Caracal să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Facem precizarea că, o perioadă după finalizarea lucrărilor, în zona menționată pot să apară modificări ale turbidității apei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Compania de Apă Olt.

Joi seară, la ora 23.00, va fi oprită apa și în Piatra Olt, până vineri dimineață la ora 02.00, astfel că și cetățenii acestui oraș sunt îndemnați să își facă din timp rezerve de apă.

În acest timp, echipele CAO vor interveni pentru montarea unui hidrant pe strada Stadionului (în zona supermarketului Profi).

Și în acest caz, o perioadă după finalizarea lucrărilor, în zona menționată, pot să apară modificări ale turbidității apei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here