Detalii în cazul bărbatului din Piatra Olt care și-a ucis concubina cu lovituri de secure în cap. Cine este acesta și de ce a recurs la acest gest

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dat publiciății noi detalii în cazul crimei care a avut loc marți seară în Piatra Olt.

Potrivit anchetatorilor, femeia de 42 de ani a fost lovită de mai multe ori cu securea în zona capului de către concubinul său, un bărbat de 34 de ani, pentru faptul că ea consumase mai mult alcool decât el.

„În cursul zilei de 09.01.2024, lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au efectuat cercetarea la faţa locului şi activităţi investigative, urmare unui apel către Poliţia oraş Piatra-Olt, cu privire la faptul că, la data de 09.01.2024, în jurul orei 20:30, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan generat de faptul că victima C. I.(42 ani) a consumat mai mult alcool decât concubinul său, inculpatul F. A.–V.(34 ani), acesta i-a aplicat multiple lovituri cu o secure, respectiv cu muchia, cât şi cu coada, provocându-i victimei leziuni care la scurt timp au condus la decesul acesteia.

Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 09.01.2024 au rezultat următoarele:

 «Victima C. I. prezintă următoarele leziuni traumatice: multiple plăgi tăiate, plagă tăiată-despicată cu dimensiunile cuprinse între 1,5 – 9 cm, multiple dungi echimotice, multiple zone echimozate, multiple mărci traumatice, de formă pătrată/dreptunghiulară, fractură humerus stâng,  deformarea anormală a cutiei toracice, sub rezerva autopsiei medico- legale rezultând că moartea acesteia a fost violentă şi s-a datorat cu cea mai mare probabilitate hemoragiei interne, consecinţa unui politraumatism, leziunile traumatice multiple care s-au constatat cu ocazia examinării s-au putut produce prin lovire repetată cu corp dur tăietor/despicător, moartea putând data din 09.01.2024»”, se arată într-un comunicat al Parchetului Olt.

În urma probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a dispus, miercuri, măsura reţinerii faţă de inculpat, pentru comiterea infracţiunii de omor.

Autorul faptei se numește Alin Viorel Feraru. Anchetatorii urmează să ceară arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

„Reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de azi, procurorii vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile”, se mai precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalului Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here