Accident TERIBIL în Olt, pe un drum european/Trei victime, dintre care un copil declarat DECEDAT/IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI

Trei victime au ajuns joi la spital, un bărbat, o femeie și un copil, după ce căruța cu care se deplasau a fost spulberată de o autoutilitară. Cel mai grav rănit a fost copilul, în vârstă de doar cinci ani, găsit inconștient de echipajul SMURD sosit la fața locului. Din păcate, într-un final micuțul a decedat.

Teribilul accident s-a petrecut în jurul orei 10.00, pe Drumul European 70, în localitatea Fărcașele, unde o autoutilitară a spulberat pur și simplu căruța în care se aflau bărbatul, femeia și copilul de cinci ani, cu toții suferind politraumatisme foarte grave, cel mai rău fiind copilul, găsit inconștient. De altfel, potrivit unor surse, micuțul a și murit.

Citeşte şi Restaurantul Casa Domnească din Slatina, prins în afara legii la o lună de la deschidere/Cine se află în spatele afacerii

La fața locului au ajuns pompierii SMURD de la Garda Stoenești, dar și ecjipaje medicale de la Ambulanță.

Citeşte şi Preşedintele Consiliului Judeţean Olt a fost achitat în procesul în care a fost judecat pentru ucidere din culpă

„În urma accidentului au rezultat trei victime, toate din atelaj, un bărbat de 70 de ani, din Caracal, conștient, politraumatizat, o femeie, de 64 de ani, tot din Caracal, conștientă, politraumatizată, și un copil băiat, de cinci ani, politraumatizat, inconștient. Toate cele trei victime au fost transportate la Centrul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Citeşte şi Colegiul Naţional „Radu Greceanu” Slatina, primul loc pe judeţ la promovarea Bac-ului/Ierarhia liceelor

Din păcate, copilul preluat inconștient a fost declarat decedat la spital. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic Județean dde Urgență Craiova, iar bărbatul rănit a rămas la Caracal.

Citeşte şi Liceele din Olt unde nici un candidat nu a promovat examenul de bacalaureat

Polițiștii au demarat verificări în acest caz pentru a stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier. Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here