Marin Ionică a părăsit Consiliul Județean Olt

Fostul președinte al Consiliului Județean Olt a demisionat din funcția de consilier județean, aleșii județului luând act, în ședința ordinară de joi, de decizia acestuia.

Costel MIREA

Locul pe care Marin Ionică l-a ocupat în acest mandat în Consiliul Județean va deveni vacant de la 1 septembrie, urmând ca formațiunea politică pe listele căreia Ionică a fost ales, PDL, să propună o altă persoană pentru înlocuirea acestuia.

Decizia lui Marin Ionică de a demisiona din CJ Olt Olt vine după ce acesta a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL Olt, imediat după alegerile pentru Parlamentul European. Fiul său, George Ionică, i-a urmat, atunci, exemplul, demisionând din funcţia de preşedinte al PDL Slatina.

Marin Ionică a fost deputat în Parlamentul României în perioada 1990 – 1992, preşedinte al Consiliului Judeţean Olt vreme de 12 ani, în perioada 1992 – 2004, subprefect şi prefect al judeţului Olt în 2004 – 2005, dar și inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt în perioada 2008 – 2010. politician de cursă lungă în peisajul local, Marin Ionică. El este profesor universitar titular al Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii din Piteşti și, din 2008, director al Filialei Slatina a aceleiaşi universităţi,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here