O firmă din Iaşi donează 100 de aragaze sinistraţilor din Olt (VIDEO)

O societate comercială din Iaşi va sponsoriza Consiliul Judeţean Olt cu 100 de aragaze noi care vor ajunge la sinistraţii inundaţiilor din iulie. Consilierii judeţeni au aprobat, joi, contractul de sponsorizare.

SC Tehnoton SA Iaşi şi-a exprimat intenţia de a acorda o sponsorizare Consiliului Judeţean Olt pentru ajutorarea persoanelor sinistrate în urma inundaţiilor din luna iulie, sponsorizarea constând în 100 de aragaze în valoare totală de peste 55.000 de lei. Contractul de sponsorizare a fost deja încheiat între părţi şi supus aprobării aleşilor judeţului în şedinţa ordinară a CJ de ieri.

Reprezentanţii firmei din Iaşi au auzit de fenomenele meteorologice şi de stricăciune provocate în judeţul Olt de vremea rea din ultima perioadă, am fost contactaţi şi informaţi că vor să vină în întâmpinarea noastră cu un număr de aragaze care vor fi sponsorizate către Consiliul Judeţean. Consiliul Judeţean, aşa cum a procedat şi cu frigiderele date sinistraţilor din Olt, va face o comisie care va stabili cine vor fi beneficiarii acestor aragaze”, a declarat Marius Oprescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Luna trecută CJ Olt a hotărât să cumpere pentru sinistraţi mai multe frigidere pentru care s-a alocat suma de 160.000 de lei. Procedura de achiziţie este avansată, Oprescu susţinând că circa 180 de frigidere vor ajunge la sinistraţi.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/HVHOx5OHFO8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here