Patru etaje ale Spitalului Județean de Urgență Slatina vor fi reabilitate pe cheltuiala Consiliului Judeţean Olt (VIDEO)

Patru etaje ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina vor fi modernizate pe cheltuiala Consiliului Judeţean, care va pune la bătaie peste 3,7 milioane de lei. Este vorba de etajele în care funcţionează secţiile Neonatorogie şi Pediatrie.

Aleşii Oltului au aprobat deja, în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean de joi, documentaţia tehnico-economică a investiţiei care va cuprinde lucrări de modernizare şi recompartimentare a etajelor 3 şi 4, unde funcţionează Neonatologia, şi a etajelor 7 şi 8, unde funcţionează Pediatria. Potrivit indicatorilor tehnico-economici, lucrările vor costa bugetul judeţului 3.771.752 lei, durata de realizare a investiţiei fiind de 21 de luni.

„Încă de la începutul anului noi am prins pentru 2014 nişte bani pentru Neonatologie şi Pediatrie. A fost făcut studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic cu care am venit azi în faţa consilierilor judeţeni pentru aprobare şi în perioada următoare vom scoate aceste etaje la licitaţie”, a declarat Marius Oprescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Reabilitarea celor patru etaje presupune înlocuirea tâmplăriei interioare, desfiinţarea unor pereţi pentru mărirea unor spaţii din cadrul secţiei Neonatologie şi Terapie Intensivă, refacerea finisajelor la pereţi şi tavane, montarea de tapet din fibră de sticlă şi refacerea pardoselilor.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/3LgGtHdtHCs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here