Ce bonusuri primesc angajaţii marilor magazine pentru vânzările de Black Friday

Nu doar retailerii şi-au frecat mîinile a profit în perioada reducerilor de Black Friday, ci şi angajaţii care au depus eforturi susţinute în zilele de 21, 22 şi 23 noiembrie pentru a-i mulţumi pe clienţii porniţi să beneficieze de reduceri.

Printre angajaţii care vor beneficia de bonusuri consistente de la firmă se numără cei ai magazinelor Altex. Cel puţin aşa ne-a declarat responsabilii Altex Slatina, care spun că angajaţii vor avea, în afara orelor suplimentare plătite conform legislaţiei în vigoare, şi bonusuri care dublează salariile de luna aceasta.

„În primul rând, se plătesc orele suplimentare lucrate și efectiv munca depusă Şi, clar, o să avem și un bonus pentru realizarea și depășirea targhetului. Am avut niște obiective setate și la nivel de lună, și la nivel de astfel de campanii, precum cea de Black Friday. Bonusurile sunt substanțiale la nivelul angajaților, ele ajungând undeva la nivelul unui salariu. Deci băieții și fetele noastre obțin aproape încă un salariu pentru zilele acestea trei de Black Friday”, a declarat, pentru Olt-Alert, şeful Altex Slatina.

Asemenea bonusuri oferă toţi retailerii angajaţilor lor.

Altex Slatina a depășit cu mult încasările de anul trecut în aceeași perioadă și cu mult media vânzărilor pe care magazinul le face într-o lună. În cele trei zile de Black Friday magazinul a înregistrat încasări de aproape nouă miliarde de lei vechi, în condiţiile în care într-o lună vinde produse în medie de circa şase miliarde lei vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here