O parohie din Caracal construieşte un centru social pentru persoane fără adăpost, bătrâni şi mame singure

O parohie din Caracal a demarat lucrările pentru construirea unui centru social destinat destinat persoanelor fără adăpost, bătrânilor și mamelor singure. Centrul va avea o capacitate de 20 de locuri, a anunţat, marţi, părintele Constantin Albulescu, consilier social. 
 
„Episcopia Slatinei și Romanaților încearcă să ajute, prin lucrarea socială, cât mai multe categorii de oameni care trăiesc în lipsuri. Astfel, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, Parohia «Adormirea Maicii Domnului», din Caracal, păstorită de PC Pr. Laurențiu Hrițcu, a început lucrările pentru construirea Centrului Social «Doamna Maria Brâncoveanu», destinat persoanelor fără adăpost, bătrânilor și mamelor singure”, a anunţat, marţi, în cadrul Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, preotul Constantin Aldea.
 
Centrul va avea o capacitate de 20 de locuri și va oferi mai multe servicii sociale, respectiv găzduire pe perioadă nedeterminată pentru cei în suferinţă, asistență medicală și îngrijire, consiliere psihologică, socializare, petrecerea timpului liber şi asistență religioasă. Pentru continuarea lucrărilor, Episcopia Slatinei și Romanaților a acordat, anul trecut, un ajutor de peste 23.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here