Arest preventiv în cazul bărbatului din Olt care a supus o fetiţă de 10 ani la perversiuni sexuale

Judecătoria Slatina a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului din Şerbăneşti care a supus-o pe fiica concubinei sale, o fetiţă de numai 10 ani, la perversiuni sexuale. Dacă va fi găsit vinovat de cele nu mai puţin patru infracţiuni săvârşite în acest caz, bărbatul va înfunda puşcăria pentru mulţi ani.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina a admis solicitarea procurorilor şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele lui Sorin Valentin Iordache, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. Bărbatul este acuzat că a obligat-o pe fiica concubinei sale, o fetiţă de numai 10 ani, să întreţină relaţii sexuale orale cu el, după care a bătut-o crunt aflând că micuţa a povestit totul mamei sale. Bătaie a mâncat, ulterior, şi femeia care are cu bărbatul alţi doi copii minori. Reclamându-şi concubinul la Poliţie, oamenii legii au demarat cercetări, ulterior aflând şi de viol.  

„În fapt, în sarcina inculpatului I.S.V. s-a reţinut că, în perioada august – septembrie 2015, în locuinţa din comuna Şerbăneşti, sat Şerbăneşti, jud.Olt, prin constrângere a întreţinut un act sexual oral cu persoana vătămată R. M. A., în vârstă de 10 ani, fiica concubinei acestuia T. I. M., a agresat-o sexual, a agresat-o fizic, producându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 2 – 3 zile de îngrijiri medicale şi pe parcursul cercetării penale a instigat-o pe martora T. I. M., mama persoanei vătămate, să declare lucruri necorespunzătoare adevărului”, spun procurorii.

Procurorii din cadrul Parchetului Slatina îl cercetează acum pe bărbat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală, violenţă în familie şi instigare la mărturie mincinoasă. Dacă se va dovedi că toate faptele acestuia sunt reale, inculpatul riscă ani grei de puşcărie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here