Ofertele depuse pentru modernizarea drumului comunal 101A din Crâmpoia, în evaluare

Ofertele depuse în cadrul licitaţiei privind modernizarea drumului comunal DC 101A din localitatea Crâmpoia se află în plin proces de evaluare, după ce ele au fost deschise de membrii comisiei de licitaţie.

Ofertele au fost deschise în data de 29 septembrie, nu mai puţin de şapte firme de construcţii şi o intrând în cursă. Contractul, finanţat din fonduri guvernamentale şi locale, are o valoare estimativă de peste 4,1 milioane de lei, drumul care urmează să fie modernizat având o lungime de peste 5,8 kilometri. Investiţia are ca obiectiv asigurarea unui acces uşor, rapid şi în condiţii de siguranţă al localnicilor atât către instituţiile publice locale, cât şi către localităţile vecine, respectiv către municipiul Slatina. 

„Ofertele depuse de firmele care au îndeplinit condiţiile de participare se află încă în evaluare, pentru că membrii comisiei trebuie să fie foarte atenţi în condiţiile în care se pune accent pe calitate; adică dorim ca lucrările să fie de o foarte bună calitate. Pentru asta este nevoie ca ofertantul care va ieşi câştigător să aibă la dispoziţie tot ceea ce trebuie pentru o realizare superioară a obiectivului. După declararea câştigătorului va urma o perioadă în care pot fi depuse eventuale contestaţii, după care se va semna contractul”, a declarat primarul localităţii, Ionel Mirea.

La licitaţie s-au înscris şi au rămas în competiţie SC Grup Primacons SRL, SC Padrino SRL, SC Mar Construct Transport 2000 SRL, SC Panadria SRL în asociere cu SC Alcobo SRL, SC Old & New Construct SRL, SC Bio Garden Distribution SRL şi SC Delta Antrepriza de Construcții și Montaj 93 SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here