FC Olt, sprijinită de echipe din Liga I pentru a supravieţui. Dinamo vine pe „1 Mai”

FC Olt Slatina va susţine, în week-end, un prim amical de lux în scopul strângerii de fonduri. Dinamo Bucureşti este partenera de joc a grupării slătinene, într-un meci în care iubitorii fotbalului sunt aşteptaţi în număr mare la stadion. Divizionara C este marea favorită la promovare, însă se află în pragul desfiinţării din cauza lipsei finanţării.

FC Olt Slatina apelează la formaţii titrate ale fotbalului românesc pentru a strânge bani, astfel încât activitatea să poată fi continuată. Dinamo Bucureşti a răspuns apelului oficialilor clubului slătinean. Amicalul se va disputa sâmbătă, 14 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, pe Stadionul „1 Mai”.

„De foarte mult timp, la Slatina nu au mai venit formaţii de top, din Liga I, cu toate că pe acest teren au evoluat echipe de tradiţie. Este un meci organizat pentru ca suporterii, oamenii care iubesc fotbalul să ajute Inter Olt Slatina. Pentru oraş trebuie să fie o zi de sărbătoare fotbalistică, o zi de bucurie. Iubitorii de fotbal sunt dornici să vadă echipe de top din Liga I, iar sâmbătă vor avea ocazia să urmărească una dintre cele mai iubite echipe din România, Dinamo Bucureşti. Ne dorim să aducem cât mai multe echipe de tradiţie la Slatina, iar în acest sens suntem în discuţii cu mai multe grupări din Liga I. Sunt convins că lumea este dornică să vadă un astfel de spectacol fotbalistic, care va arăta cât de iubit este acest fenomen”, a declarat Zoltan Erdei, oficial al clubului slătinean.

Meciul cu satelitul echipei Chiajna se va disputa vineri

Oficialii clubului slătinean au făcut demersurile necesare pentru a devansa meciul oficial. Prin urmare, jocul din runda a XII-a, cu Concordia Chiajna II se va disputa, vineri, 13 noiembrie, cu începere de la ora 14.00. Intrarea la jocul din campionat va fi liberă.

Pentru amicalul cu Dinamo Bucureşti preţul unui bilet va fi de 10 lei. Tichetele se vor putea achiziţiona de la stadion, în timpul jocului cu Concordia Chiajna II și sâmbătă, înainte de începerea partidei. Având în vedere faptul că va susţine două jocuri într-un interval de 24 de ore, gruparea slătineană este interesată în primul rând de rezultatul cu Concordia Chiajna II. Cu o nouă victorie în campionat, FC Olt Slatina îşi poate asigura statutul de campioană de toamnă.

Aşadar, slătinenii vor avea parte de un adevărat week-end fotbalistic pe Stadionul „1 Mai”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here