Femeile social-democrate din Olt au oferit ajutoare pentru zeci de familii cu venituri mici

Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) Olt a marcat, luni seară, Ziua Internațională a Toleranței printr-o acțiunea umanitară în cadrul căreia 23 de familii cu venituri mici, aflate în risc de excluziune socială, au primit ajutoare constând în produse alimentare.
 
Cele 23 de familii au primit cu bucurie ajutoarele oferite de femeile social-democrate. „Astăzi este Ziua Internaţională a Toleranţei şi noi, femeile social-democrate, ne gândim la dumneavoastră tot timpul dar, din păcate, nu reuşim să fim alături de dumneavoastră întotdeauna. Vedem în fiecare zi lucruri foarte grave. E important să-i ascultăm pe ceilalţi, să-i acceptăm aşa cum sunt. Ne-am gândit ca astăzi să încercăm să aducem un pic de lumină în viaţa dumneavoastră şi, din puţinul nostru, să vă dăruim şi dumneavoastră ”, a declarat preşedinta OFSD Olt, Felicia Man.
 
Aceasta a mai spus că „respectul, acceptarea și aprecierea bogăției și diversității culturilor lumii noastre, felurilor noastre de expresie și manierelor de exprimare a calității noastre de ființe umane, atitudinea activă, respectarea drepturilor omului sunt deziderate ale femeilor social-democrate”. 
 

Ziua Internațională a Toleranței, marcată anula la 16 noiembrie, este o sărbătoare declarată de Organizația Națiunilor Unite în 1995 pentru ca oamenii să conștientizeze pericolele intoleranței. 

1 COMENTARIU

  1. Aceste gesturi, daca ar fi sincere, s-ar desfasura in „tacere”. Femeile SD ar trebui sa fie vizibile prin competenta manageriala. GRIP le intreaba: A TRECUT FAZA DE MONITORIZARE la aspectele ” scoase din ascundere” de fostul profesor Rusu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here