Tragedie în prag de Sărbători: Femeie găsită decedată în locuință, la Slatina. Poliţiştii încearcă să afle ce s-a întâmplat

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit sâmbătă, în jurul orei 12.00, pe strada Arinului din municipiul-reşedinţă de judeţ pentru asistarea unui persoane care s-ar fi putut afla în dificultate medicală. Intervenţia a avut loc în urma unui apel de urgenţă. Femeia, în vârstă de 69 de ani, nu răspundea la telefon și avea ușa locuinței încuiată.

La fața locului s-au deplasat pompierii SMURD Slatina, cu un echipaj SMURD și o autospecială pentru descarcerare. Pentru deblocarea ușii locuinței, aflată la etajul doi, paramedicii au folosit accesoriile pentru descarcerare și au permis accesul echipajelor în locuința femeii. Ajunşi, într-un final, în apartament, pompierii au găsit în locuinţă o femeie, în vârstă de 69 de ani, fără suflare.
 
„Victima a fost găsită în dormitor, decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu.
 
Cazul a fost preluat de organele de poliție care încearcă să afle, în rând cu medicii legişti, care a fost cauza morţii femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here