Persoane blocate cu maşina pe un dig de la Dunăre, la Corabia. Pompierii au făcut eforturi mari pentru salvarea lor

Două persoane au avut nevoie, vineri, de ajutorul pompierilor pentru a fi salvate dintr-o zonă greu practicabilă din zona Corabia, unde rămăseseră blocate cu autoturismul cu care circulau.
 
Este vorba de un bărbat şi o femeie care,  în jurul orei 19.30, au rămas blocaţi cu maşina pe un dig de pe Dunăre în zona Corabia, cartierul Celei. 
La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru intervenție și descarcerare și s-a solicitat sprijinul Poliției de Frontieră Corabia și al serviciilor voluntare pentru situații de urgență din Corabia şi Orlea. 
 
„Autoturismul, în care se aflau un bărbat și o femeie, se afla la aproximativ șapte kilometri de locul unde au putut ajunge echipele de intervenție, drumul fiind foarte îngust și închis circulației rutiere. Pentru a ajunge la cele două persoane, echipajele au format două echipe de căutare-salvare, fiind parcursă o distanță de circa cinci kilometri pe jos”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu. 
 
Cu ajutorul unui utilaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Orlea, s-a reușit ajungerea la autovehicul, acesta fiind tractat până la un drum practicabil. Cele două persoane au fost găsite conștiente, fără urme de traumă și nu au necesitat transport la spital. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here