Liberalul Sorin Brătoi a trecut la PSD: „PNL Slatina este un pacient irecuperabil”

Liberalul Sorin Brătoi a trecut la PSD. El a apărut, vineri, într-o conferinţă de presă alături de candidatul PSD la funcţia de primar al Slatinei, deputatul Emil Moţ, pentru a-şi anunţa sprijinul pentru acesta. „Îmi anunţ sprijinul pentru prietenul meu Emil Moţ”, a declarat Brătoi, afirmând că „PNL este un pacient irecuperabil”.

La scurtă vreme după ce a renunţat la calitatea de consilier local al Slatinei, liberalul Sorin Brătoi, fost co-preşedinte al PNL Slatina, şi-a anunţat sprijinul pentru candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului-reşedinţă de judeţ, deputatul Emil Moţ, apărând, vineri, într-o conferinţă de presă alături de acesta.

„Am decis să îmi anunţ şi să-mi declar sprijinul pentru Emil în această cursă pentru Primăria Slatina. Nu vreau să transform această conferinţă de presă într-o declaraţie despre motivele care m-au dus la ruperea şi părăsirea echipei PNL. Eu sunt de formaţie liberală, sunt obişnuit să pun diagnostice şi să-mi asum când am pus parafa. Din punctul meu de vedere, PNL, şi în special PNL Slatina e un pacient irecuperabi. Aşa cum am declarat şi când mi-am depus demisia din consiliul local, nu agreez produse contrafăcute, nu consum produse contrafăcute, nu sprijin. Cine e obişnuit şi are expertiză în produsele contrafăcute, să meargă înainte, să le asigure sprijin şi logistică”, a declarat Sorin Brătoi, făcând referire la scandalul din urmă cu opt ani al familiei deputatului Gigel Ştirbu, co-preşedinte al PNL Olt, legat de afacerile cu alcool contrafăcut.

Deputatul Emil Moţ i-a mulţumit lui Brătoi şi i-a înmânat un card cu priorităţile pe care şi le propune pentru Slatina în mandatul de primar pe care speră să îl câştige.

„Sorin, vreau să-ţi mulţumesc din suflet pentru susţinere şi îţi înmânez cardul meu de promisiuni. Primii care l-au primit şi care mă vor trage de mânecă dacă nu mă ţin de promisiuni sunt copilul meu şi soţia mea, dar şi prietenii şi slătinenii. Vom face o echipă pentru cetăţeni, iar Sorin Brătoi va fi reprezentat, va reprezenta cetăţenii în această echipă”, a spus Emil Moţ.

2 COMENTARII

  1. Doua tururi de scutin ! PSD intra in deringolada. Reactia va precum ce a lui CALIBAN cand se priveste in oglinda. Ne asteptam la o agregare a INCOMPETENTEI si LIPSEI DE CARACTER. Foarte multi PSD-isi se vor alatura altui proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here