Reacția ALDE Olt la anunțul liberalilor potrivit căruia ALDE Caracal a trecut, în bloc, la PNL

Ca reacție la anunțul făcut, joi, de PNL Olt printr-un comunicat de presă potrivit căruia organizația ALDE din Caracal a trecut, în frunte cu președintele Octavian Popescu, la PNL, președintele ALDE Olt, senatorul Mihai Niță, afirmă, tot printr-un comunicat de presă, că „alăturarea domnului Popescu Octavian la formațiunea liberală nu înseamnă trecerea organizației ALDE Caracal la PNL”.

Citește și Motivele pentru care Otto Popescu a trecut la PNL cu toată organizația ALDE Caracal

Prin urmare, președintele ALDE Olt atrage atenția PNL Olt să se documenteze asupra situației reale în acest caz.

Citește și Justiția a decis: Nu mai e nimic de făcut pentru unul dintre cei mai vechi primari din Olt

COMUNICATUL ALDE OLT:

„Urmare a comunicatului de presă emis de Organizația PNL Olt, referitor la migrarea către PNL a organizației ALDE Caracal, în frunte cu domnul Popescu Octavian, suntem în măsură să informăm electoratul despre poziția noastră oficială pe această temă.

  1. Alăturarea domnului Popescu Octavian la formațiunea liberală nu înseamnă trecerea organizației ALDE Caracal la PNL. Referitor la acest lucru, atragem atenția autorilor comunicatului de presă al PNL să se documenteze asupra situației reale;
  2. Pentru corecta informare, precizăm că dl Popescu a fost membru ALDE timp de două luni și s-a oferit să preia conducerea organizației ALDE Caracal. Până în prezent, n-a reușit nici măcar să întocmească un proces-verbal care să-i certifice funcția de președinte;
  3. Înțelegem bucuria celor din PNL prilejuită de venirea dlui Popescu, mișcare strategică prin care-și vor dubla valoarea politică;
  4. Plecarea dlui Popescu Octavian de la ALDE nu influențează în niciun fel partidul nostru, deoarece proaspătul demisionar nu apucase să facă nimic pentru organizația ALDE din Caracal”.

Citește și Sinucidere în Slatina: Vezi cum a ales un bărbat să-și pună capăt zilelor-FOTO/VIDEO

Un comunicat al PNL Olt, semnat de președintele organizației, deputatul Gigel Știrbu, anunța, joia trecută, că Octavian Popescu, preşedintele ALDE Caracal, a ales să se alăture, împreună cu întreaga organizaţie, proiectului Partidului Naţional Liberal şi, totodată, platformei-program „România 100” propusă de către domnul Dacian Cioloş, prim-ministrul României.

Citeşte şi LOVITURĂ liberală în Olt: ALDE Caracal a trecut, în bloc, la PNL

„Apreciem foarte mult această decizie şi îi mulţumim domnului Octavian Popescu pentru încrederea acordată unui proiect de ţară, singurul viabil pentru România şi, nu în ultimul rând, pentru încrederea în echipa PNL Olt”, se mai arată în comunicatul PNL Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here