Motivele pentru care Otto Popescu a trecut la PNL cu toată organizația ALDE Caracal

PNL Olt a anunțat printr-un comunicat de presă, săptămâna trecută, că fostul prefect de Olt Octavian (Otto) Popescu, președintele ALDE Caracal, a trecut în tabăra liberalilor cu toată organizația. După acest pas, Popescu a arătat, pentru OLT-ALERT, care au fost motivele ce l-au făcut să ia această decizie.

Citește și Justiția a decis: Nu mai e nimic de făcut pentru unul dintre cei mai vechi primari din Olt

Contactat de OLT-ALERT, Octavian Popescu a declarat că l-a baza deciziei sale au stat trei motive: lipsa discuțiilor pe marginea componenței listelor de candidați pentru alegerile parlamentare, relația prea strânsă între ALDE și PSD și atacurile lui Călin Popescu Tăriceanu asupra Justiției.

Citește și Sinucidere în Slatina: Vezi cum a ales un bărbat să-și pună capăt zilelor-FOTO/VIDEO

„Eu am ajuns la ALDE într-o anumită împrejurare și am crezut că, cunoscând niște oameni acolo, cei din conducerea organizației județene vor gândi și vor acționa ca niște oameni maturi politic și care vor să facă treabă. M-am înșelat, iar lucrurile au evoluat din ce în ce mai prost. Eu m-am dus la ei cu toată inima și s-au și făcut, apoi, niște eforturi la Caracal, sediu, organizație nouă, și astea într-o perioadă extrem de scurtă, că eu am stat la ei vreo două luni și jumătate, trei acolo. Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum gândeam eu. Am să dau un singur exemplu: pe listele de deputați și de senatori nu există nimeni din mijlocul județului. Nu era vorba de mine, că eu spusesem că nu îmi doresc asta, dar trebuiau făcute măcar niște discuții legate de liste. Apoi nu îmi place deloc relația asta foarte strânsă cu PSD-ul, relație care pe mine mă obosește și îmi crează disconfort. În al treilea rând nu îmi place deloc nici atitudinea asta centrală legată de corupție și de încurajarea hoților, că dacă dai drumul la haita de lupi se alege praful de țara asta”, a declarat Octavian Popescu.

Citește și Românii trec la ORA DE IARNĂ. Ce TREBUIE știut / Informații complete

În contextul acestor neînțelegeri, fostul prefect de Olt a avut mai multe discuții cu liberalii, atât la nivel local, cât și la București, după cum declară el însuși.

Citeşte şi LOVITURĂ liberală în Olt: ALDE Caracal a trecut, în bloc, la PNL

„Dincolo, la PNL, am avut niște discuții, și local și la București”, a spus Octavian Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here