Fiul polițistului din Corabia care a înjunghiat doi tineri, reținut pentru tentativă de omor calificat/.FOTO

Marius Iliuță Bucureșteanu

Fiul polițistului din Corabia care, în noaptea de 17 spre 18 martie, a înjunghiat doi tineri într-un bar din localitatea Vișina, a fost reținut de procurori pentru 24 de ore pentru tentativă de omor calificat. Este vorba de Iliuță Marius Bucureșteanu, care azi va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus, prin ordonanţa din  ziua de 28.03.2017 ora 15.30 reţinerea inculpatului B.M.I., în vârstă de 24 ani, din or.Corabia, jud.Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat, prev.de art.32 alin.1 C.p., rap.la art.188 alin.1- art.189 alin.1 lit.f C.p., pentru o durată de 24 de ore.

Citește și Polițiștii din Olt, percheziții în patru județe la evazioniști. Prejudiciul este IMENS

În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 17/18.03.2017 aflându-se în faţa uni local din com.Vişina jud.Olt, inculpatul a exercitat acte de violenţă fizică asupra a două persoane care au fost lovite în mod repetat cu un cuţit, fiindu-le provocate leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 8 – 9 zile de îngrijiri medicale şi respectiv 22 – 25 zile de îngrijiri, în această din urmă situaţie viaţa victimei fiind pusă în pericol.

Citește și Focuri de armă la Slatina, trase de mai mulți jurnaliști / FOTO

Din aceste considerente, reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Citește și Când începe și cât ține vacanța de Paște 2017/Vești bune de la Ministerul Educației

Potrivit unor martori, agresorul a apărut în incinta barului din Vișina unde, potrivit martorilor, după ce a stat la o masă cu mai multe persoane, dând cu ochii de un bărbat care ar fi avut calitatea de martor într-un dosar penal în care el a fost cercetat, a scos un cuțit cu gândul de a-l înjunghia pe acesta. Un agent de pază a încercat să îl calmeze în repetate rânduri, lucru care l-a înfuriat și mai mult pe tânăr. El a ieșit din bar, s-a luat la ceartă cu un alt tânăr, a scos din nou cuțitul și l-a înjunghiat pe acesta.

În ajutorul victimei a sărit un amic, care, și el, la rândul său, a fost înjunghiat în mai multe zone ale corpului.

Citește și E OFICIAL: Răspunsul băncilor pentru cei care deţin carnete de CEC vechi acasă! Ce bani încasezi

Victimele, Laurențiu George Mitrache, de 31 de ani, din Slatina, și Daniel Murgea, de 22 de ani, cu domiciliul în comuna Brebeni, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Laurențiu George Mitrache este cel despre care procurorii susțin că i-a fost pusă în pericol viața.

Daniel Murgea (stânga) și Laurențiu George Mitrache (mijloc) au fost internați la Spitalul Clinic de Urgență Craiova

Citește și Au trăit miracolul: Din ce au SCĂPAT un bărbat și o femeie din Olt/Imaginile spun TOTUL-FOTO/VIDEO

”Pacientul în vârstă de 31 de ani a fost adus de un echipaj al Ambulanței Olt la Unitatea de Primiri Urgență la ora 05.10 dimineața, în data de 18 martie. A primit îngrijiri de urgență în departamentul nostru, a fost investigat și s-a stabilit diagnosticul de traumatism toracic stâng prin agresiune fizică, plăgi înjunghiate la nivelul toracelui, braţului stâng, coapsei stângi şi la nivelul abdomenului”, declara, după internarea pacienților, pentru OLT-ALERT, purtătoarea de cuvânt a spitalului din Craiova, Cristina Geormăneanu.

Citește și Oltul pierde un secretar de stat/Cătălin Rotea, MAZILIT de la Ministerul Dezvoltării

După faptă, agresorul s-a internat și el la Spitalul Floreasca din Capitală, însă atât victimele, cât și alte persoane care au fost martore la scandal, susțin că, după ispravă, tânărul a plecat neatins din locul cu pricina și că, prin urmare, prin internarea într-o unitate sanitară, acesta ar urmări doar să scape de necaz.

Citește și SINUCIDERE în Olt/Iată cum a ales să își curme viața o femeie la doar 45 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here