Se ÎNCHIDE circulația rutieră pe Podul de peste Olt de la Slatina/Care este ruta ocolitoare

Circulația rutieră pe Podul de peste râul Olt de la Slatina se va desfășura pe un singur sens de mers începând de joi, 30 martie, până în 10 aprilie. Mai mult, circulația va fi închisă tuturor vehiculelor duminică noaptea. Aceste măsuri sunt impuse de faptul că, de joi, încep lucrările de reparare a craterului apărut în placa podului rutier încă de anul trecut.

Mai precis, circulația tuturor vehiculelor pe pod va fi oprită în data de 02.04.2017, în intervalul orar 2400 – 0600. 

Citește și Patronul restaurantului Casa Oltenească din Slatina, REȚINUT pentru evaziune fiscală

În aceasta perioadă, va fi folosită ruta ocolitoare DJ.546 – Slatina (Catedrală) – Teslui – Moșteni – D.N.64 Strejești – Pleșoiu – D.J.677(Salcia) – D.N.65.

La aceeași dată, începând cu ora 0600, circulația va fi reluată pe podul de peste râul Olt, pe un singur sens (Craiova-Pitești), până la finalizarea lucrării.

Citește și Percheziții la o primărie din Olt într-un dosar de abuz în serviciu și delapidare/FOTO

„În perioada 30.03 – 10.04.2017, se va demara lucrarea Reparare a defecțiunii în placa podului peste râul Olt, la Slatina, astfel că circulația va fi restricționată pe un singur sens, respectiv Craiova – Pitești. În toată această perioadă, circulația va fi dirijată prin semafoare electrice, montate la extremitățile podului”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Citește și DROGURI la Slatina: Procurorii DIICOT au prins în flagrant trei traficanți care operau la nivel internațional/FOTO

Pentru a preveni producerea unor accidente rutiere, polițiștii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum și să păstreze distanța în mers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here