”Zilele Slatinei” cu Delia, TWO și Corina/Programul complet al evenimentului

Ediția din acest an a ”Zilelor Slatinei” va avea loc în zilele 30 iunie, 1 și 2 iulie, evenimentul fiind organizat de primărie pe esplanada din centrul orașului, unde va avea loc o serie de spectacole muzicale. Atracția principală va fi show-ul pe care Delia îl va susține în de-a doua zi a evenimentului, dar și Corina, care va evolua în ultima zi din program.

Potrivit programului gândit de orghanizatori, vineri, 30 iunie, pe scena de pe esplanada din fața Casei de Cultură a Sindicatelor va urca trupa Lyra Band din Slatina, care va susține un recital între orele 19.00 – 20.30, precum și trupa Alutus, care va ”arde” între orele 20.30 – 22.00.

Citește și Un alt TUN, de cinci milioane lei, la Primăria Caracal. DNA este pe fir /DOCUMENT

Sâmbătă, 1 iulie, publicul slătinean va avea parte, între orele 20.30 – 21.15, de un recital al formației Narcotic Sound, dar și, de la ora 21.30, de un show Delia cu spectacolul ”Essence of Delia: PsiheDelia”, care va cuprinde lasere și efecte speciale, grafică special dedicată show-ului.

Citește și Oltul, sub COD PORTOCALIU de caniculă/Temperaturile, până la 40 grade la umbră

Provocatoarea interpretă va încinge atmosfera și cu ajutorul a opt dansatori ai baletului Cobo. Vor fi, de asemenea, momente spectaculoase de magie și machiaje speciale cu personaje din ”Laboratorul Deliei”, iar de la ora 22.40, vreme de 10 minute, publicul va avea parte și de un spectacol de artificii.

Citește și Consiliul Județean Olt semnează contractul de finanțare pentru modernizarea DJ 546/Investiție de 128 milioane lei

În ultima zi, duminică, 2 iulie, pe scenă vor susține recitaluri formația TWO, care va evolua între 20.15 și 21.00, și Corina (între orele 21.15 – 22.00).

Citește și Judecătorul Gheorghe Marușcă de la Tribunalul Olt vrea la pensie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here