Accident GRAV între Slatina şi Balş, în Pădurea Saru, soldat cu 8 victime/Imagini foto şi video

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut sâmbătă seară pe DN 65, între Slatina şi Balş, în zona Pădurea Saru, în eveniment fiind implicate două autoturisme în care se aflau nu mai puţin de opt persoane, dintre care două au ajuns cu răni la spital.

Citeşte şi Accident rutier în Olt: Un copil de 7 ani şi un tânăr de 19 ani au ajuns la spital/FOTO

Potrivit unor surse, se pare că unul dintre cele două autoturisme a intrat în derapaj din cauza umezelii şoselei şi s-a izbit de celalaltă maşină. În urma impactului, nici una dintre cele opt victime nu a rămas încarcerată, dar două dintre ele au suferit răni pentru care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeşte şi Copilul de 10 ani care s-a electrocutat şi a căzut de la înălţime, transferat cu elicopterul la Bucureşti

La faţa locului au ajuns pompierii SMURD din cadrul Gărzii Balş, dar şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt.

Citeşte şi Accident în Olt: Tânără de 16 ani, lovită de maşină în timp ce se deplasa cu mopedul/Imagini de la faţa locului

„Pompierii SMURD de la Garda Balş şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă au intervenit, sâmbătă, la un accident rutier produs în zona Pădurea Saru. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau opt persoane.

Citeşte şi Parchetul Slatina, UMILIT în instanţă pe mâna procurorului Sorin Lia

Echipajul SMURD a transportat la Spitalul Balş un bărbat în vârstă de 24 de ani, cu excoriaţii la faţă şi la membrele inferioare. Cea de-a doua victimă, o femeie de 30 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, a fost transportată de un echipaj de la Ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Citește și Medicii slătineni Mircea Tusciuc și Paul Iancu, ÎNCHISOARE cu suspendare pentru ucidere din culpă

Poliţiştii au ajuns şi ei la locul accidentului şi au demarat acţiunile prin care vor stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Citeşte şi Primarul din Izvoarele, REȚINUT pentru șantaj, purtare abuzivă şi instigare la abuz în serviciu

Citeşte şi IRESPONSABIL Cum îşi pune viaţa în pericol un tânăr din Slatina, din PROSTIE / VIDEO

Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here