Bărbatul care a sărit în râu de pe Podul Olt a fost găsit înecat. Avea doar 30 de ani/FOTO+VIDEO

Bărbatul de 30 de ani care duminică seară a sărit în apele Oltului de pe podul de la Slatina a fost găsit de scafandri în jurul orei 19.05, înecat. 

Bărbatul a sărit în gol de pe Podul Olt în jurul orei 18.00. El nu era singur, ci cu câţiva prieteni care au arătat pompierilor sosiţi la faţa locului locul unde amicul lor a sărit în gol.

Citeşte şi Incendiu de proporţii la depozitul de băuturi alcoolice pe care Grosbi îl are în Slatina/FOTO+VIDEO

Salvatorii au început imediat căutările, intervenind cu o barcă pneumatică, în timp ce elicoterul SMURD Dolj survola zona.

Citeşte şi GRAV accident în Olt, pe DN 6/Trei bărbaţi au ajuns la spital/Imagini de la faţa locului

La faţa locului a sosit şi echipa de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, care au început căutările subacvatice în jurul orei 18.56. Nu a durat decât câteva minute până să găsească corpul neînsufleţit al bărbatului.

Citeşte şi Oltul nu scapă de căldura sufocantă: Cod galben de caniculă şi luni

„Scafandri au început căutările la ora 18.56, iar la ora 19.05 persoana înecată a fost găsită”, a declarat înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, căpitanul Cornel Gogolan.

Citeşte şi Lovitură pentru mii de șoferi! Amenzile vor curge pe ‘bandă rulantă’

Nu se ştie dacă gestul bărbatului a fost unul suicidal. Bărbaţii care susţin că erau de faţă când amicul lor a sărit de pe pod spun că, la un moment dat, acesta le-a spus că vrea să facă o baie.

Citeşte şi Accident rutier MORTAL în Olt/O femeie a murit în drum spre spital/Dosar pentru ucidere din culpă

Bărbatul era din comuna Văcăreşti, judeţul Dâmboviţa, şi avea doar 30 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here