Marius Oprescu, declarații despre schimbarea conducerii Spitalului Județean/Ce se va întâmpla cu Elena Vișan

Întrebat, joi, de jurnaliștii prezenți la ședința ordinară a Consiliului Județean Olt, ce se ascunde dincolo de demisia actualului manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, Elena Vișan, care a demisionat miercuri din funcție, președintele CJ, Marius Oprescu, a declarat că nu este vorba decât de un simplu acord al părților.

Citește și Elena Vișan a DEMISIONAT de la conducerea Spitalului Județean Slatina/Motivele deciziei

„Am avut o discuție cu doamna Elena Vișan și am ajuns de comun acord la ideea întreruperii contractului de management. Aș vrea să specific încă o dată că nu există nemulțumiri ale noastre vizavi de managementul de la spital până în acest moment. A fost un lucru pe care l-am stabilit de comun acord. Acolo, pe o perioadă de interimat va merge Cătălin Rotea. Asta începând cu data de 1 septembrie, de când intră în vigoare demisia doamnei Elena Vișan”, a declarat Marius Oprescu.

Citește și E OFICIAL: Referendumul privind adăugarea cuvântului „Romanați” la denumirea județului Olt, APROBAT de CJ/VIDEO

În ceea ce privește zvonurile potrivit cărora Elena Vișan ar urma să ocupe o altă funcție administrativă la nivelul unei instituții din subordinea Consiliului Județean Olt, Oprescu a răspuns că „rămâne de văzut”, deși, în demisie, managerul spitalului susținea că dorește să se întoarcă acolo de unde a venit în Spitalul Județean Slatina, ș anume în mediul privat.

Citește și Aproape 100 de MORȚI și RĂNIȚI GRAV pe șoselele din Olt în acest an / VIDEO

Managerul Spitalului Județean de Urgență Slatina, Elena Vișan, a demisionat, miercuri dimineață, din funcție. Informația a fost transmisă chiar de Elena Vișan prin intermediul unui comunicat de presă.

Citește și Primăria Slatina, act normativ în BENEFICIUL deținătorilor de terase sezoniere

„Azi, 23.08.2017, am demisionat din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, demisie ce-şi va produce efectele începând cu data de 1 septembrie 2017. Am luat acestă decizie întrucat dorinţa mea este aceea de a-mi continua activitatea profesională în sectorul privat. Mulţumesc tuturor pentru colaborare”, se arată în comunicatul citat.

Citește și TIR răsturnat pe DJ 677, în Olt / Șoferul, transportat cu ambulanța la spital/Imagini SPECTACULOASE

Citește și Cătălin Rotea va fi noul manager al Spitalului Județean Slatina/Când va prelua efectiv funcția

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here