SINUCIDERE în Slatina/ Cum a ales să-și pună capăt zilelor o femeie la doar 46 de ani

O femeie din Slatina a decis, luni, să-și pună capăt zilelor la numai 46 de ani. Ea s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia.

Tragedia s-a petrecut pe strada General Aurel Aldea, din zona Gării, unde, o dată luată îngrozitoarea decizie, femeiea de 46 de ani s-a aruncat în gol de la etajul patru.

Citește și Alegeri cu scandal în ALDE Corabia/Lider ALDE Olt către un coleg: Băi băsistule, nu înțelegi că nu te vrem?/DOCUMENT

Evenimentul a fost anunțat prin 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță. Din păcate, deși a încercat, medicul de pe ambulanță nu a mai putut face nimic pentru salvarea victimei.

„În dimineaţa zilei de 18 septembrie 2017, la ora 7.50, am fost sesizaţi prin 112 despre faptul că o persoană de sex femeiesc, în vâsrtă de 46 de ani, din municipiul Slatina, a căzut de la balconul locuinţei. La faţa locului s-au deplasat echipe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt şi ale Poliţiei Slatina, fiind constatat decesul persoanei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, comisarul șef Iulian Nicolae.

Citește și Cât alcool pot consuma şoferii şi în cât timp acesta se elimină din organism

Femeia a suferit și răni externe, dar și leziuni interne foarte grave care au cauzat decesul.

„Persoana în cauză a suferit un politraumatism major, produs prin cădere de la peste 20 de metri. A avut o fractură la piciorul stâng, dar nu asta este cea care i-a cauzat decesul, ci leziunile interne suferite la impactul cu planul dur. Ea a fost găsită în stop cardio-respirator. S-au făcut ceva manevre, în sensul că s-a respectat protocolul, dar degeaba. Leziunile interne au fost foarte grave”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Olt, medicul Alina Duminică.

Citește și Gheorghe Iorga, directorul DCPN Olt: Voi răspunde cu DA la referendum. Caracalul este un oraș reprezentativ pentru județul Olt

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care femeia a decedat. oameni legii așteaptă rezultatul necropsiei.

„Urmează să se efectueze necropsia în vederea stabilirii cauzelor decesului. Din primele cercetări putem spune că nu există suspiciuni că s-ar fi săvârșit o infracţiune în acest caz”, a mai precizat reprezentantul Poliției Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here