Decizie de ultimă oră a Tribunalului Olt în cazul tânărului care a decapitat un minor

Decizie de ultimă oră a Tribunalului Olt în cazul tânărului care, la începutul acestei luni, a ucis un minor de 14 ani din Brastavăţu, tăindu-i gâtul, în urma unui conflict pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Instanţa de judecată a decis, marţi, prelungirea arestului preventiv pentru criminal, Marius Ionuţ Geapana, cu încă 30 de zile, la propunerea procurorilor.

„În baza art.234 C.P.P: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 446/P/2017 şi Dispune prelungirea duratei măsurii arestării preventive a inculpatului GEAPANA MARIUS IONUŢ, în prezent arestat preventiv în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Olt pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 03 Noiembrie 2017 până la 02 Decembrie 2017, inclusiv”, se arată în încheierea Tribunalului Olt.

Crima a avut loc în noaptea de 2 spre 3 octombrie, la marginea comunei Brastavăţu, unde tânărul i-a tăiat gâtul minorului de 14 ani, cu care consumase băuturi alcoolice pe motiv că acesta îl înjurase.

Adolescentul a fost găsit dimineaţa de săteni fără cap, descoperit la câteva zeci de metri distanţă de trup, mâncat de animale.

„În noaptea de 02/03.10.2017, suspectul GMI a exercitat acte de violenţă fizică asupra unui minor în vârstă de 14 ani, din com. Brastavăţu, jud. Olt, pe care l-a lovit iniţial cu pumnul în zona feţei, apoi, cu un cuţit în zona gâtului, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia”, susţin procurorii Parchetului d epe lângă Tribunalul Olt.

Autorul înfiorătoarei crime, Marius Ionuţ Geapana, de 20 de ani, a fost descoperit în aceeaşi zi de poliţişti, după ce cazul fusese înregistrat ca moarte suspectă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here