Petre Tobă, la DNA: Eu nu am venit aici pentru a face declarații în favoarea sau în defavoarea unei părți

Sursa foto: AGERPRES

Fostul șef al Poliției Române Petre Tobă a afirmat marți, după ce a fost audiat în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină, că nu a venit la DNA pentru a face declarații în favoarea sau în defavoarea uneia dintre părți, ci pentru a prezenta situația reală, informează AGERPRES.

„Am fost citat în calitate de martor la Direcția Națională Anticorupție în dosarul privind cercetarea accidentului în care a fost implicat domnul Gabriel Oprea. Am răspuns la toate întrebările adresate de către procurorul de caz, am răspuns la toate întrebările adresate de către apărători și cu această ocazie, cred eu, am reușit să clarific toate aspectele tehnice care mi-au fost indicate, care mi-au fost adresate pentru a fi clarificare de către procurori”, le-a spus Petre Tobă jurnaliștilor la ieșirea din DNA.

Întrebat dacă declarația dată îi este favorabilă lui Gabriel Oprea, Tobă a răspuns: „Nu. Eu am jurat că voi spune adevărul și numai adevărul. Eu nu am venit aici pentru a face declarații în favoarea sau în defavoarea uneia dintre părți. Am venit să prezint situația reală, operativă, cum a fost atunci și mai mult caracteristicile tehnice ale acestor măsuri”, potrivit AGERPRES.

Sursa: AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here