PERCHEZIŢII de AMPLOARE în mai multe oraşe şi comune din Olt

Poliţiştii de la transporturi din Dolj şi Olt au efectuat, miercuri, şapte percheziţii domiciliare la persoane bănuite de deţinere şi comerţ ilegal cu ţigarete, de unde au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, de unde au ridicat peste 20.000 pachete de ţigări netimbrate, peste 23.000 de lei şi 1.000 de euro. În Olt, descinderi au avut loc în Caracal, Corabia, Fălcoiu, Tia Mare şi Rusăneşti.

Polițiștii Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova şi Biroul Judeţean Poliţie Transporturi Olt au efectuat 7 percheziţii domicilare la persoane bănuite de deţinere şi comerţ ilegal cu ţigarete.

Citeşte şi Bancă celebră, cu sucursale şi în Olt, amendată cu zeci de mii de lei pentru comisioane ILEGALE

În Dolj percheziţiile au avut loc în municipiul Craiova, iar în Olt descinderi au avut loc în localităţile Corabia, Caracal, Fălcoiu, Tia Mare şi Rusăneşti.

Citeşte şi Vâlcov, însoţit la instanţă de un fost ofiţer al DGIPI condamnat pentru luare de MITĂ/FOTO

„În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 20.434 de pachete de țigarete, diferite mărci, fără a avea aplicat timbru de marcaj fiscal și 23.174 de lei, respectiv 1.000 de euro”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Citeşte şi Locuieşti în Slatina? Primăria reabilitează termic noi blocuri/Vezi AICI dacă blocul tău se află pe listă

Oamenii legii au condus la unităţile de poliţie, pentru investigaţii şi audieri, patru bărbaţi, din Dolj şi Olt, cu vârste cuprinse între 30 şi 60 de ani.

În baza probatoriului administrat, față de doi bărbați a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraților, cu propunere arestare preventivă.

Citeşte şi Medicii de familie din Olt se RĂSCOALĂ. Proteste la Prefectură şi la Casa de Sănătate

Acțiunea de miercuri s-a desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale Dolj şi Olt.

Citeşte şi Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt are şef nou, în persoana lui Nicolae Martin

Percheziţiile fac parte din seria activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, necesare soluționării unui dosar penal înregistrat la Biroul Judeţean Poliţie Transporturi Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Citeşte şi Semnal de ALARMĂ în Olt: Populaţia îmbătrânită, majoritară în mai multe localităţi/Sute de bătrâni fără sprijin

Citeşte şi Compania de Apă Olt, plan de investiții pentru orașul Balș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here