Bărbat ÎNJUNGHIAT de propriul frate în Olt/ Autorul a fost ARESTAT preventiv

Un tânăr de circa 30 de ani din localitatea Morunglav a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat fratele.

Porivit anchetatorilor, totul a plecat de la o neînţelegere între cei doi fraţi, conflictul degenerând în scurt timp. La un moment dat, unul dintre fraţi, Viorel Remus Roncea, a luat un cuţit cu care, după o serie de lovituri aplicate de amândoi, l-a înjunghiat pe fratele său în zona toracică.

Iniţial, tânărul a fost reţinut, duminică noaptea, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, iar luni judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt a admis propunerea procurorilor privind arestarea preventivă a autorului.

„În baza art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e) C. proc. pen., art. 223 alin. 2 C. pr. pen., art. 226 c. pr. Pen. Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 488/P/2017. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Roncea Viorel Remus, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, prev. de art. 32 alin. 1 Cp, rap. la art. 188 C.p., cu aplic. art. 199 alin. 1 C.p. pe o durată de 30 de zile, de la data de 07.11.2017 până la data de 06.12.2017, inclusiv”, se arată în încheierea de luni a instanţei.

Bărbatul a fost băgat după gratii la IPJ Olt.

„Respectiva persoană se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt”, a confirmat purtătorul de cuvânt al inspectoratului, agentul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here