Hoți care operau în două județe, prinși de polițiștii din Caracal/Ce au descoperit oamenii legii

Poliţişti din cadrul Poliției municipiului Caracal au depistat, joi, trei bărbați în timp ce transportau mai multe bunuri care ar fi fost furate. Sub bănuiala că aceștia au furat mai multe bunuri din localități din Olt și Dolj, au fost reținuți de oamenii legii.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Caracal și ai secțiilor de poliție rurală arondate au acționat, joi, pe raza localității, în vederea prevenirii și combaterii faptelor ilicite.

Cu această ocazie, au fost depistat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 14 și 33 de ani, care transportau, cu un autoturism, mai multe bunuri (generator, bormasini, etc), despre care există suspiciunea că provin din comiterea unor infractiuni de furt.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că aceste bunuri ar fi fost sustrase, în noaptea de 15/16 noiembrie a.c., din incinta unei societăți comerciale, din satul Puturi, județul Dolj.

De asemenea, aceștia sunt bănuiți că, în perioada 21.10 – 06.11. a.c., pe timp de noapte, prin efracție, ar fi pătruns în domiciliile mai multor persoane și în societăți comerciale, din municipiul Caracal și județul Dolj, de unde ar fi sustras acumulatori auto, componente auto, combustibil, unelte agricole și alte bunuri.

„Prejudiciul, în valoare de  aproximativ 35.000 lei, a fost recuperat în proporție de 70%”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Față de cele trei persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă, a mai precizat ofițerul de relații cu presa al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here