PSD și PNL își urcă de pe lista de supleanți în legislativul Oltului noi consilieri județeni

PSD și PNL au câte un loc vacant în Consiliul Județean Olt, primul rămas liber prin plecarea din legislativul județului a social-semocratei Corina Sulger, celălalt prin decesul regretabil al consilierului județean Costel Moisescu. Locul celor doi vor fi ocupate, din ședința următoare a CJ, de alte persoane incluse pe listele de supleanți ale celor două partide. 

Locul lăsat liber în Consiliul Județean Olt de social-democrata Corina Sulger, care a devenit, luna trecută, prin votul Parlamentului, membru în comitetul de reglementare al ANRE, va fi ocupat, potrivit președintelui executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, de George Șofaru, prezent pe lista de supleanți a PSD Olt.

Șofaru, fiul primarului din localitatea Văleni, Ion Șofaru, este lector în cadrul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) București – Filiala Slatina.

De asemenea, locul rămas vacant în tabăra liberală din CJ Olt prin decesul lui Costel Moisescu, cel care era președintele PNL Olt, îi va reveni tânărului liberal Mircea Daniel Popescu. Acesta are 25 de ani și este din orașul Corabia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here