TÂLHĂRIE în plină zi în Slatina/ După ce l-au prins pe infractor, polițiștii locali au rămas ULUIȚI

Un caz de tâlhărie s-a petrecut în plină zi la Slatina la sfârșitul lunii trecute. Solicitați să intervină, polițiștii locali l-au prins pe autor, un tânăr de 20 de ani, la scurt timp după ce au demarat căutările. Oamenii în uniformă au rămas surprinși de ce aveau să descopere asupra tânărului.

În data de 30 noiembrie, în jurul orelor 13.10, în timp ce se aflau în patrulare pe raza municipiului Slatina, polițiștii locali au fost solicitați să intervină de către un tânăr de 21 de ani (B.A.), din localitate, care le-a spus că a fost agresat de către o persoană de sex masculin, tot din municipiul Slatina, în vârstă de 20 ani, care i-ar fi sustras anumite obiecte personale, dar și o sumă de bani.

Autorul a fost depistat de către polițiștii pe strada Drăgănești, în fața blocului G3, legitimat și identificat.

„La controlul corporal efectuat, s-a stabilit că acesta avea asupra lui o sumă de bani, o cutie de culoare neagră cu foițe de țigări, dar și o hârtie împachetată care conținea fragmente vegetale de culoare verde-oliv, cel mai probabil din categoria etnobotanicelor”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

Cei în cauză au fost predați lucrătorilor din cadrul Poliției municipiului Slatina pentru continuarea cercetărilor conform Legii nr.143/2000 actualizată privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here