Polițiștii din Olt, pe post de Moș Crăciun pentru câteva familii sărace/ FOTO

În pragul sărbătorilor de iarnă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt și-au îndreptat atenția către cei care au posibilități financiare reduse, încercând să aducă bucurie în sufletele a trei familii din comuna Coteana.

Polițiștii olteni s-au deplasat la trei familii din comuna Coteana, oferindu-le acestora cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, dar și alimente, obiecte vestimentare și casnice, care să le aducă o rază de speranță celor mai puțini norocoși.

De asemenea, prin contribuția șefului Secției de Poliție Rurală Coteana, precum și a colegilor săi, uneia dintre familii i-au fost oferite un computer și un telefon mobil.

„Dintre cei patru copii, mezinul familiei a fost foarte încântat de cadourile aduse de Moșul în uniformă. Polițiștii au venit în sprijinul acestei familii, fiind impresionați de faptul că băiețelul cel mic are probleme de sănătate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Polițiștii olteni au ajuns și la o familie de bătrâni, cărora le-au oferit pachete cu produse alimentare și alte bunuri care să le facă sărbătorile de iarnă mai călduroase.

„Sperăm că, prin această acțiune, polițiștii au adus în casele acestor familii o sclipire din magia Crăciunului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here