Noi detalii despre criminala de la metrou: Ce a povestit un prieten despre trecutul Magdalenei Șerban

Apar detalii noi despre criminala de la metrou. Prietenul Magdalenei Şerban a povestit că femeia provine dintr-o familie destrămată, dar atunci când a cunoscut-o, în urma cu câteva săptămâni, părea o persoană normală, fără a da vreun semn de depresie, informează B1 TV. Magdalena Şerban a fost arestată după ce a ucis o tânără în staţia de metrou Dristor. 

Magdalena Şerban, autoarea crimei de la metrou, provine dintr-o familie destrămată, spun cei care au cunoscut-o. Apropiaţii femeii de 36 de ani, a cărei crimă a îngrozit o țara întreagă, spun că a fost crescută de o femeie de moravuri uşoare, care ar fi obligat-o pe Magdalena să se prostitueze în trecut. Și tatăl său era un bărbat violent care nu îi dădea Magdalenei de mâncare.

În ultima perioadă, criminala de la metrou a trăit într-o garonieră dintr-un bloc de nefamilişti din Craiova. Aici a întâlnit un bărbat care a avut grijă de ea. Acesta spune că o ajuta cu mâncare şi cu bani pe femeia care ar fi afișat un comportament normal, fără urme de violență sau depresie.

Bărbatul își aminteşte totuşi un detaliu legat de ea, atunci când au fost împreună la film. Potrivit jurnaliștiloir de la Spynews, bărbatul ar fi dus-o să vadă împreuna filmul ,,Crima din Orient Express”, după multe insistenţe din partea Magdalenei.

Şi spune că, de când l-a cunoscut, l-a rugat să se mute cu ea în Bucureşti. În cele din urmă s-a mutat singură la Centrul Social Sfântul Ioan din Capitală, după care s-a angajat ca vânzătoare la un magazin.

La scurt timp, însă, a fost dată afară pentru că nu ar fi lăsat restul corect clienţilor. Câteva ore mai târziu, Magdalena Şerban a comis teribila faptă care a cutremurat România.

Aceasta a încercat mai întâi să împingă o tânără pe şinele de tren din staţia Costin Georgian, însă victima a reuţit să îşi ţină echilibrul şi a scăpat. Nu a trecut mult şi Magdalena a lovit din nou, de data aceasta în staţia Dristor 1. Aici şi-a îndeplinit planul diabolic.

După ce a fost arestată, femeia a contestat decizia autorităţilor, însă va rămâne, în continuare, în închisoare după ce magistraţii au ajuns la concluzia că reprezintă un pericol pentru societate.

Sursa: B1 TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here