Primele probleme în Olt din cauza zăpezii: Un drum județean, troienit. Se circulă pe un sens/Zeci de locuințe, fără curent

UPDATE: Pe drumul județean 679 se circulă cu dificultate între localitățile Mihăești, Seaca și Văleni. În zonă sunt utilaje care intervin. Pe toate drumurile naționale și județene din olt se circulă în condiții de iarnă, dar nu sunt artere blocate, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Iarna a revenit în forță și cauzează primele probleme în Olt. Drumul județean 679 este parțial impracticabil între localitățile Seaca-Văleni. De asemenea, un punct de transformare de pe raza localității Izbiceni a fost afectat, lăsând zeci de consumatori fără alimentare cu energie electrică.

Citește și Școlile din Olt vor fi ÎNCHISE marți și miercuri, din cauza vremii nefavorabil

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, drumul județean 679, care face legătura între localitățile Seaca – Văleni, este parțial impracticabil din cauza zăpezii troienite pe carosabil.

„Se circulă pe un singur sens de mers. Utilajele pentru deszăpezire acționează în zonă. În rest, nu sunt probleme deosebite la nivelul județului. Se circulă în condiții de iarnă. Sunt peste 60 de utilaje care acționează pe drumurile naționale și județene”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, un punct de transformare a fost afectat, iar din această cauză sunt aproximativ 50 de consumatori nealimentați în comuna Izbiceni.

Alte probleme deosebite legate de alimentarea cu energie electrică nu sunt, a mai precizat Băsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here