Misiune în DESFĂȘURARE coordonată de prefectul de Olt pentru salvarea unui copil din Teleorman/UPDATE

UPDATE: Misiunea echipelor de intervenție din Olt și Teleorman pentru salvarea fetiței bolnave din localitatea teleormăneană Băcălești a fost încheiată cu succes.

Copila, în vârstă de 9 ani, cu stare febrilă, a fost preluată de o autoșenilată de mare trecere, dusă la ambulanță și transportată apoi la spitalul din Roșiorii de Vede. Acțiunea a fost coordonată de prefectul de Olt, Silviu Neacșu.

„S-a sfârșit totul cu bine. Am ajuns la fetiță, am luat-o și am dus-o la ambulanță, apoi a plecat spre spitalul din Roșiorii de Vede”, a declarat prefectul de Olt.

Fetița se afla în stare febrilă și părinții au alertat autoritățile. Numai că drumurile în Teleormman sunt înzăpezite și ambulanța nu a putut ajunge la micuță. astfel s-au pus în mișcare o strategie contracronometru de salvare a copilei.

S-a intervenit cu o șenilată cu capacitate mare de trecere a Direcției de Drumuri Craiova și cu un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Caracal. Într-un târziu, pompierii și o echipă medicală au ajuns la locuința micuței paciente, aceasta a fost consultată și dusă, apoi, cu șenilata până la ambulanță. Ea a fost preluată și transportată la spitalul din Roșiorii de Vede.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O misiune coordonată de prefectul de Olt, Silviu Neacșu, se află în plină desfășurare pentru salvarea unei fetițe de 9 ani, din localitatea Băcălești, județul Teleorman, care nu poate fi transportată la spitalul din Alexandria, deoarece drumurile sunt înzăpezite. În teren se află și prefectul de Teleorman.

Fetița, care se află în stare febrilă, ar urma să fie adusă de echipele de intervenție din Teleorman până în localitatea olteană Mihăești, de unde va fi preluată de echipele de intervenție din Olt. Se intervine cu o șenilată cu capacitate mare de trecere a Direcției de Drumuri Craiova. Un echipaj din cadrul Detașamentului Caracal se află în drum spre Mihăești. Fetița va transportată la Spitalul Slatina sau la un alt spital, în funcție de decizia medicilor de pe ambulanță.

„Încă nu se știe la care unitate medicală va fi transportată fetița. Ea are febră, vărsături, îi este rău. Încă nu am ajuns acolo (la Mihăești – n.r.). Cei de la Ambulanță vor lua o decizie”, a declarat, pentru OLT-ALERT, prefectul Silviu Neacșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here