Noapte de COȘMAR pentru pompierii și echipajele de la Ambulanță din Olt/Imagini DRAMATICE

Noaptea trecută a fost una de coșmar atât pentru pompierii și echipajele medicale din olt, cât și pentru unele servicii voluntare pentru situațiile de urgențe din unele localități.

În orașul Corabia, un minor, în vârstă de 17 ani, a anunțat că a fost surprins de viscol în timp ce se deplasa pe jos spre casă și a solicitat sprijin pentru a ajunge la domiciliul din cartierul Tudor Vladimirescu. La locul solicitării s-au deplasat membrii SVSU Corabia, cu un utilaj și l-au transportat, in siguranță, pe minor spre casă.

La limita județelor Olt și Teleorman, între localitățile Mandra, Olt și Socetu, Teleorman, două persoane, soț și soție, cu domiciliul în localitatea Dobrotești, Teleorman, au fost surprinse de viscol în autoturism și au solicitat sprijin în vederea evacuării din zona respectivă. SVSU Văleni s-a deplasat cu un utilaj la locul indicat, iar cele două persoane au fost transportate în comuna Valeni. Cele două persoane au rămas peste noapte la rudele din localitate.

Pe Drumul Județean 546, între localitățile Slatina-Brebeni și Brebeni-Coteana, echipajele ISU Olt, cu sprijinul utilajelor de deszăpezire și Serviciilor Voluntare pentru Situații, au salvat două persoane aflate în autoturisme pe DJ 546 și au preluat din comuna Brebeni un copil și un adult cu probleme medicale.

Pacienții au fost transportați la UPU Slatina, de Autospeciala pentru Transport Victime Multiple și de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, în stare stabilă.

Echipajele ISU Olt și autoșenilata ISU Sibiu, cu sprijinul utilajelor de deszăpezire și Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, au intervenit pe DJ 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu, pentru salvarea unor persoane surprinse de viscol. Au fost identificate șapte persoane și trei autovehicule, iar cu ajutorul autoșenilatei cele șapte persoane au fost transportate, în siguranță, către spațiile de cazare puse la dispoziție de Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Brebeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here